Jednoręki bandyta

Samiec

Przybliżony koszt miesięcznego utrzymania: 40-60 PLN

Status: Pacjent na stałe

Po „kontakcie” z anteną samochodową – stracił spoty kawałek skrzydła, dalsza część zaczęła gnić. W chwili gdy do nas trafił konieczna była amputacja wystającego kikuta. Na szczęście zabieg się udał, a na nieszczęście myszołów skazany jest do końca życia na naszą pomoc.

05-10-2018

Od 2015 roku jako oficjalny partner Fundacji Świętego Huberta w Wyszonowicach staramy się udzielać wsparcia w zakresie rozwiązań informatycznych dotyczących strony internetowej fundacji, pragnąć tym sposobem okazać szacunek ludziom których ciężka praca, zaangażowanie oraz ogromna determinacja pozwala ratować dzikie zwierzęta naszego regionu.

Firma Sanve świadczy usługi związane z testowaniem oprogramowania oraz procesem wytwórczym oprogramowania. Posiadamy wieloletnie doświadczenie związane z aplikacjami webowymi w sektorze bankowym. Prowadzimy testy integracyjne, systemowe, regresywne, funkcjonalne, niefunkcjonalne (obciążeniowe, wydajnościowe, przeciążające, użyteczności), strukturalne oraz akceptacyjne. Obecnie pracujemy nad poszerzeniem naszej działalności o automatyzację testów mobilnych pod platformę android.